★★★★★

0
Facebook
0 +
Opgaver udføres årligt
0
Års erfaring

Din totalentreprenør på Sjælland

Projektudvikling

JDA Byg Aps samarbejder med

Alt i totalentreprise

JDA Byg - Din Totalentreprenør inden for projektudvikling

Når det kommer til at gennemføre et byggeprojekt, er det afgørende at vælge en erfaren og pålidelig totalentreprenør. Hos JDA Byg Aps har vi gennem flere års erfaring udført et stort antal tilfredsstillende og veludførte opgaver inden for totalentrepriser og projektudvikling. Med vores egen uddannede og erfarne arkitekt kan vi hjælpe jer igennem hele processen, hvad enten det gælder et nyt hus, en tilbygning, renovering af eksisterende hus eller energirenovering, m.m. Vi er dedikerede til at stå i spidsen for dit byggeprojekt og sikre, at det bliver gennemført med høj kvalitet, der opfylder dine ønsker og behov.

Vores kompetencer og ekspertise er med til at gøre hele processen så enkel og gennemskuelig som muligt, samtidig med at vi opretholder en høj standard for kvalitet. Som hovedentreprenør bevarer JDA Byg det store overblik over byggeprojektet. Vi lægger stor vægt på at indfri bygherrens ønsker og forventninger, og med løbende kvalitetssikring sikrer vi et stabilt forløb, der minimerer udsving i udgifterne og eventuelle afvigelser fra tidsplanen.

Vi forstår, hvor vigtigt det er for dig som bygherre at føle dig tryg i processen, og derfor holder vi os konstant opdateret og sikrer, at alle aftaler bliver overholdt hele vejen igennem.

Få et uforpligtende tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Sådan foregår processen

  Som afsæt er rejsen fra skitse til hovedprojekt lang og skal igennem en række faser:

  Skitsefasen

  Internt skal der mellem bygherre og arkitekt kommunikeres og skitseres flittigt for at opnå et fælles resultat der økonomisk og æstetisk er i overensstemmelse med bygherres ønsker og behov.

  Myndighedsprojekt

  Herefter udarbejdes et myndighedsprojekt. Myndighedsprojektet er en mere detaljeret udarbe jdelse af skitseforlaget. Og det er denne der sendes til kommunal behandling med henblik på en egentlig byggetilladelse.

  Hovedprojekt

  Efter indhentet byggetilladelse udarbejdes det egentlige hovedprojekt, som er det materiale de udførende entreprenører refererer til under selve opførelsen.

  Hos JDA Byg kan vi hjælpe jer trygt igennem alle faser, og naturligvis stå for udførelsen af selve projektet. Fordelen ved egen arkitekt “i huset” består i, at denne vil bistå gennem hele processen - og i som kunder vil gennem hele forløbet kunne drage nytte af de kompetencer der omhandler spørgsmål der ligger uden for entrepenørens virke.

  Er du interesseret i at få specifikke oplysninger omkring priserne, så kontakt os og hør nærmere. Når vi ved lidt mere om, hvad det er du ønsker at få lavet, kan vi udarbejde et godt og uforpligtende tilbud på netop din opgave.
  Læs mindre Læs mere

  Projektudvikling - Fra den idé til den sidste detalje

  Når du vælger JDA Byg som din totalentreprenør, garanterer vi et kvalitets- og dialogbaseret byggeforløb. Vi sørger for, at alle involverede parter er informeret om alle vigtige detaljer, der opstår undervejs. Vi forstår, hvor vigtigt det er for dig som bygherre at føle dig tryg i processen, og derfor holder vi os konstant opdateret og sikrer, at alle aftaler bliver overholdt hele vejen igennem.

  Vores dedikerede team af eksperter inden for projektudvikling er klar til at hjælpe dig med at realisere dit byggeprojekt. Vi tilbyder skræddersyede løsninger og omfattende byggestyring, der passer til dine specifikke behov. Ved at involvere os tidligt i processen kan du være sikker på, at byggeprocessen forløber gnidningsfrit og problemfrit.

  Kontakt os i dag for at få et godt tilbud på byggestyring og totalentreprise til dit planlagte byggeri. Vi ser frem til at hjælpe dig med at omdanne dine visioner til virkelighed og skabe en succesfuld byggeproces.

  Alt i totalentreprise

  Hvad siger vores referencer om os?

  Vi har referencer som DEAS, Raundahl & Moesby og NRE Group. Alle har én ting til fælles – fokus på boligejendomme samt større erhvervsbyggerier. Vi har gennem årene haft et tæt samarbejde med disse virksomheder. De forventer, at vores udførte projekter afspejler vores kvalitetsorienterede ry. Hos JDA vil vi altid levere holdbare og flotte resultater, uanset om det er et større erhvervsbyggeri eller et lille hus. Vi går altid ind i opgaven med viljen til at være de bedste totalentreprenører i området. Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale om netop jeres ønsker – så fortæller vi, hvad I kan forvente af os.

  Indhent et tilbud