★★★★★

0
Facebook
0 +
Opgaver udføres årligt
0
Års erfaring

Din totalentreprenør på Sjælland

Om JDA Byg ApS

JDA Byg Aps samarbejder med

Alt i totalentreprise

Om os

Den bedste investering du kan foretage, når du skal gennemføre et byggeprojekt, er at vælge en erfaren og pålidelig totalentreprenør. Jda Byg Aps, har gennem flere år opbygget solid erfaring med at stå for totalentrepriser i forbindelse med byggeprojekter.

Når du som bygherre skal planlægge et byggeri, kan vi derfor tilbyde at stå i spidsen for projektet og få det gennemført efter dine ønsker.

Vores kompetencer er med til at sikre, at hele forløbet så vidt muligt bliver gjort til en enkel og gennemskuelig proces, samtidig med at byggeriet udføres forsvarligt og med øje for kvaliteten.

I rollen som hovedentreprenør er det Jda Byg Aps, der bevarer det store overblik. Det er altid bygherres ønsker og forventninger, som udstikker rammerne for byggeriet, og ved hjælp af løbende kvalitetssikring sørger vi for et stabilt forløb, som i videst muligt omfang minimerer udsving i udgifterne og eventuelle afvigelser fra tidsplanen.

Få et uforpligtende tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


    Vi tilbyder

    Såfremt du som privat eller erhvervskunde vælger JDA Byg som din totalentreprenør, garanterer vi et kvalitets- og dialogbaseret byggeforløb, hvor alle involverede parter er informeret omkring alle de vigtige detaljer der opstår undervejs.

    Det er særdeles vigtigt for os, at bygherren har følelsen af en tryg proces, hvor aftalerne bliver overholdt hele vejen igennem.

    Kontakt os, hvis du ønsker et godt tilbud på byggestyring og totalentreprise i forbindelse med et planlagt byggeri. Jo før du involverer os, jo før kan du være sikker på, at byggeprocessen forløber glat.

    Indhent et tilbud