★★★★★

0
Facebook
0 +
Opgaver udføres årligt
0
Års erfaring

Din totalentreprenør på Sjælland

Nyt badeværelse: Drøm stort og få det realiseret

JDA Byg Aps samarbejder med

Alt i totalentreprise

Nyt badeværelse lige efter dine ønsker og behov

Drømmer du om et nyt badeværelse eller en renovering af dit nuværende, der passer perfekt til dine ønsker og behov? Hos JDA Byg ApS er vi eksperter i at opbygge og renovere badeværelser ud fra vores kunders ønsker og behov. Vi skræddersyer et flot resultat, der vil gøre dig glad hver gang, du træder ind i rummet.

Et nyt badeværelse kan være en stor beslutning, vi hos JDA Byg har mange års erfaring med flotte og funktionelle badeværelser. Vi står i spidsen for dit nye badeværelser og få det gennemført efter dine ønsker, så du kan få det badeværelse, du altid har drømt om. Vi varetager opgaven fra A-Z og sammensætter de nødvendige faggrupper.

Hvis du har idéen, så har vi løsningen. Vi sørger for at visualisere dit design og tilbyder altid inspiration fra vores tidligere udførte badeværelser. Kontakt os i dag og lade os give dig en drømmestart på dit nye badeværelse.

Få et uforpligtende tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Foruden fundamentsarbejde tilbyder vi også kloakarbejde ved autoriseret kloakmester.

  Installering af et totalt nyt badeværelse

  Skal der installeres et helt nyt badeværelse, hvor der skal udføres VVS-, murer- og elektrikerarbejde?

  Som hovedentreprenør bevarer vi det store overblik, og din tilfredshed er altid vores højeste prioritet. Vi sørger for en enkel og gennemsigtig proces, samtidig med at vi udfører byggeriet forsvarligt og med øje for kvaliteten. Vi holder hele tiden øje med tidsplanen og kvalitetssikrer løbende, så du kan være sikker på et stabilt forløb uden udsving i processen.

  Hos JDA Byg har vi altid haft fokus på kvalitet, når vi står for både total- og hovedentreprisen, hvilket også er det, der definerer os hos vores kunder. Derfor kan du altid regne med, at vi overholder regler og love, når vi installerer et helt nyt badeværelse. Vi koordinerer ud fra dine ønsker om indretning og stil. Derefter benytter vi kun kvalitetsprægede samarbejdspartnere til at udføre andet håndværksmæssigt arbejde.

  Hvad koster et nyt badeværelse?

  Prisen på et nyt badeværelse kan variere afhængigt af en række faktorer såsom kvadratmeter, materialer, lys, brusekabine og meget mere. Hos JDA Byg ApS tilbyder vi et skræddersyet design, der passer til dine ønsker og behov.

  Vi kan give dig et prisoverslag i dag, når du ringer til os og fortæller os mere om dine ønsker og behov. Vores priser inkluderer altid materialer og arbejdskraft, så du kan være sikker på, at der ikke kommer uforudsete udgifter senere i processen.

  Vi har stor erfaring med at opbygge og renovere badeværelser, og vores priser afspejler vores høje kvalitetsstandarder. Vi sætter altid kvaliteten i højsædet og sørger for, at alt udføres forsvarligt og med øje for detaljen.

  Hos JDA Byg ApS er vores mål at få dig det badeværelse, du altid har drømt om, og vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at opfylde dine ønsker og behov inden for din budgetramme. Ring til os i dag, så vil vi gerne høre dine idéer og komme med et prisoverslag i telefonen.

  Vi skræddersyer en løsning efter dine ønsker

  Når du kontakter os angående opgradering af dit badeværelse, vil vi først og fremmest tage en grundig samtale med dig om dine ønsker og behov. Derefter vil vi besøge dit badeværelse for at få et bedre indtryk af de fysiske rammer og eventuelle udfordringer.

  Når vi har samlet alle de nødvendige informationer, kan vi give dig et prisoverslag på opgraderingen af dit badeværelse. Prisen vil variere afhængigt af faktorer som størrelse, ønsker til materialer og eventuelle tilvalg som f.eks. en brusekabine.

  Vores priser inkluderer altid materialer og arbejdskraft, så du kan være sikker på, at der ingen uforudsete udgifter er forbundet med projektet.

  Indhent et tilbud