★★★★★

0
Facebook
0 +
Opgaver udføres årligt
0
Års erfaring

Din totalentreprenør på Sjælland

Totalentreprise

JDA Byg Aps samarbejder med

Alt i totalentreprise

Garanti for kvalitet og gennemsigtighed

Som totalentreprenør har JDA Byg Aps mange års erfaring med at stå i spidsen for byggeprojekter og store renoveringer for at sikre kvalitet og gennemsigtighed. Vi har blandt andet udført godkendt og sikkert arbejde for DEAS, som har været en tilfreds samarbejdspartner. Som vores kunde kan du forvente et dialogbaseret samarbejde, hvor alle detaljer informeres løbende, så vi har samme målsætning. Vi garanterer en tryg proces, hvor aftaler bliver overholdt hele vejen igennem.

Få et uforpligtende tilbud

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Totalentreprise med fokus på kvalitet og holdbarhed

  Som kunde hos JDA Byg kan du forvente en totalentreprise, hvor vi styrer hele byggeprocessen og tager ansvar for alle entrepriseformer. Vi garanterer et kvalitets- og dialogbaseret byggeforløb, hvor aftalerne bliver overholdt hele vejen igennem og sikrer gennemsigtighed i alle vores beregninger. Med vores ekspertise inden for forskellige ansvarsområder sørger vi for at levere det bedste resultat til dig som kunde. Vi har altid fokus på at levere holdbare og kvalitetsbevidste løsninger, der opfylder vores kunders ønsker og behov.

  Kvalitets- og dialogbaseret byggeforløb

  Vores totalentreprise sikrer dig et kvalitets- og dialogbaseret byggeforløb, hvor vi har fokus på detaljerne for at sikre det ønskede resultat. Vi samarbejder tæt med dig gennem hele processen og yder professionel rådgivning om materialer og løsninger.

  Som din hovedentreprenør påtager JDA Byg Aps sig ansvaret for forskellige ansvarsområder i byggeprocessen. Dette inkluderer entrepriseform, entreprenør samt forsikring af projektet. Ved hjælp af vores ekspertise kan vi også foretage relevante beregninger ud fra dine behov og ønsker angående byggeri og byggetegninger.

  Vi tilbyder:

  Tryg proces - vi overholder altid aftaler

  Vores totalentreprise sikrer dig en tryg proces, hvor alle aftaler overholdes. Vi tilbyder klare og præcise kontrakter, fastlagte milepæle i projektplanen, der følges nøje, samt ingen skjulte ekstraomkostninger eller uventede forsinkelser. Som hovedentreprenør har vi det store overblik og tager ansvar for at holde styr på entrepriseformen.

  Indhent et tilbud